Boldogság...

2013.04.03. 17:50

... önti el kicsiny szívemet, midőn végre olyan írásokat olvashatok (egyre nagyobb számban), amiben az Orbán-hálózat hitvilági megközelítéséről van szó.

Végre leesett.

A boldogság mélyebb oka pedig egészen egyszerűen az, hogy ha már beszélnek róla a véleményformálók​, akkor előbb-utóbb (a zemberek, politikusok, politológusok, stb.) gondolkodni is fognak a megoldáson. És lássuk be, ez bizony jó.

Nyilván, az eljárás megegyezik a sorozatgyilkosoknál használtakéval. Meg kell érteni a motivációt, egyáltalán, az egész észjárást ahhoz, hogy elkaphassuk, azaz kiiktathassuk a problémát. És bizony, ez a megértés a nehéz rész, innen már egyszerű a történet, hiszen, ha értjük, akkor tudjuk manipulálni a beteg elmét (és segítőit).

Ős​zintén örülök, hogy elültethettem a bogarat a fülekben. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszlogika.blog.hu/api/trackback/id/tr25193456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása