Truth hurts

2012.07.28. 14:03

Orbán Viktor napokban elhangzott állítása/állításai lengik be az internetet hazánkban. Buli van. De felmerül egy kérdés.

Milyen alapon háborodnak fel rajtuk?!

2010 előtt 8 évig annyian mondták/mondtuk nem fideszesek, hogy tőle csak ez várható, ő így gondolja valójában, hogy már a végére teljesen belefáradtunk. De nem, a vakondsereg habzó szájjal örült, mikor végre beülhetett a bársonyszékbe. 

Tudom, a Magyar borzasztóan önérzetes nép. És csavaros belű eszű. Persze ilyenkor látszik meg igazán, hogy teljesen alaptalanul. Sajnos, mi valóban egy félázsiai, csupán az erőből értő, álszent, ostoba és semmittevő nép vagyunk, tetézzük mindezt azzal, hogy ha valakibe ne adj' Isten szorult némi tehetség, azonnal visszarántjuk a saját kis piros-fehér-zöld dagonyánkba. Ha valaki végre egyszer kimondja az igazságot, azt is jól leköpködjük, meglincseljük.

Őszintén szólva nem is tudom magunkat sajnálni a Fidesz-rezsim miatt. Mert rohadtul ezt érdemeljük. A politikusok is csak a nép fiai. 1-1. 

Régebben Budapesten sok helyen volt olvasható egy falfirka: BIRKA NÉP.

Zabáljátok, amit főztetek, barmok.

(Akinek nem inge, kérem, hogy ne vegye magára. Kösz.)

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszlogika.blog.hu/api/trackback/id/tr404682570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása