Bloggert terroristát fenyegetni manapság igen menő. Fúj az a bizonyos keleti szél, nagyon fúj. Igazából meglepő, hogy nem életveszélyes fenyegetésekről van szó. Legalábbis még.

Szerencsére az ilyen rendszerekben mindig van elég a felbátorodott, vérostoba faszkalapból, aki nyilvánvalóvá teszi a kevésbé éles szemű megfigyelő számára is, hogy mennyire dübörög a mi kis unorthodox demokrácia fantázianevű tündérmesénk.

Szerencsére külföldről is látják, hogy a médiánk csak részben szabad. Sőt, már előre látták. Elképzelhető, hogy nem oktattuk őket elég ügyesen demokráciából. Majd felfejlődnek idővel.

Szerencsére az egyszeri hajrámagyarral (már ha egyáltalán tudomására jut) könnyedén elhitethető, hogy az ilyen terroristákat elhallgattatni nemzeti érdek, következésképpen jótétemény. Elégedettek, nem dobálják a kifizetett köveket csokipapírokat.

Szerencsére A Kedves Vezető és szűk köre most sem érzi, hogy a vakondjellegű elvtársaik nincsenek elegen ahhoz, hogy megengedhessék maguknak ezt a lehengerlő arroganciát. Valaki itt nemsokára ismét narancsos buktát fog osztogatni...

Szerencsére ezt a két évet már féllábon is kibírják a normális emberek, mert tudják, hogy ezután Orbán már nem jöhet vissza. Kell ennél jobb motiváció?

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszlogika.blog.hu/api/trackback/id/tr764606572

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bűnözők és rendőrök – tényleg vége? 2012.06.24. 17:49:10

Orbán Viktor: "Vége a bűnözők és a rendőrség összefonódásának". Hmm... Tényleg vége?  

Trackback: Orrbavág a begombázott gyorsnaszád 2012.06.24. 12:31:03

A birodalom odabasz: ütőképes államot vizionál Balog Zoltán, bármi legyen is az, vagy ha nem a birodalom, akkor a 93 ezer négyzetkilométeren vívott, fülkeforradalommal legitimizált kétharmados szabadságharc lesz az, ami oda fog baszni, de nagyon. Egyre...

Trackback: Orrbavág a begombázott gyorsnaszád 2012.06.24. 11:09:45

  A birodalom odabasz: ütőképes államot vizionál Balog Zoltán, bármi legyen is az, vagy ha nem a birodalom, akkor a 93 ezer négyzetkilométeren vívott, fülkeforradalommal legitimizált kétharmados szabadságharc lesz az, ami oda fog baszni, de nagyon...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tisztítottVihar 2012.06.24. 10:42:01

"ezután Orbán már nem jöhet vissza"

Szerintem, kevered a vágyaidat a realitással. A sok "vérostoba faszkalap" újra hatalomra fogja segíteni. Kétharmad nem lesz, de nem is szükséges, van helyette új alkotmány, választási törvény, valamint "fideszközeliek" kulcspoziciókba betonozása. :(

GluGluGlu 2012.06.24. 10:46:07

Nyugi, nyugi! Ahogy az MDF, az SzDsz, az MSzP, A Fidesz-KDNP is szét fog rohadni. Lehet, hogy két év múlva, lehet, hogy hat év múlva, de a zsugorodás be fog következni. A vörös óriásból fehér törpe lesz.

Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2012.06.24. 10:53:46

Ez a blog még a szokásos ajvékoló blogoknál is sokkal szarabb. Hihetetlen, hogy manapság mindenféle idióta kikerülhet az Index címlapra...

septem 2012.06.24. 10:59:59

ez valami haver blogja, vagy az elrettentő példa a miheztartás végett?

lilalalilalázik 2012.06.24. 11:00:12

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): minek olvasod? te szerencsétlen sima parasztlány :D És egyáltalán, miért nem Demokratát, vagy Mno-t olvasol? Ott nem ajvékolnak a csordatársaid, hanem éppúgy bégetnek mint te. Birka. :D

tisztítottVihar 2012.06.24. 11:04:08

Nem kötelező olvasnod, ha ilyen lesújtó véleménnyel vagy róla.

Én pl. a közszolgálati televíziót, rádiót nem nézem, nem hallgatom, mert hasonlóan vélekedem az ott látható és hallható dolgokról, mint Te erről a blogról! :D

high up! 2012.06.24. 11:07:24

Nem kell messzire menni, mert az Index Polfóruma se több ma már mint hogy a szolga lelkületü moderátorok halomban törlik a rendszert kritizáló keményebb beírásokat.

Csigafattyú 2012.06.24. 11:07:28

Ki fenyegetett téged, balos majom? A tieid idejében gond nélkül terroristaként csuktak börtönbe egy bloggert a kormányellenes véleménye miatt, közokiratot hamisítva, bizonyítékot elcsalva, tanút megfenyegetve!

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.06.24. 11:08:32

Érdekes. Sok, névtelenül-arctalanul magabiztos blogger jön rá az esetleges lelepleződéskor, hogy ő azt nem is úgy gondolta.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.06.24. 11:09:20

milyen szarokat ki nem tesz az index?
ki fenyeget kit? mivan?
vagy csak úgy rinyál?

travishenderson 2012.06.24. 11:09:53

Csípem az ilyen vérostoba faszkalap vakondblogokat, ezeket nem üldözni kell, hanem támogatni, hogy a Lipótot újranyissák.

Rasid al-Maghribi (törölt) 2012.06.24. 11:11:32

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
Ott az alcím is: "Elhülyültségi körkép". Ez a poszt az egyik darabja a körképnek :-D

tisztítottVihar 2012.06.24. 11:14:33

@travishenderson:Szerintem, kevered a dolgokat! Az MTI tálalta szenzációs hírként egy "vérostoba faszkalap vakondblogban" írottakat! :D

travishenderson 2012.06.24. 11:14:38

@septem: Ez a vérokos blogger kibújt Gyurcsi seggéből, és körülnézett, de látta, hogy kint milyen szar a helyzet, így visszabújt.

táltos 2012.06.24. 11:17:25

Ez a blog is csak azt a célt szolgálja, hogy "javítsa" a kormányellenes "tömegek" statisztikáját. Se értelme, se arculata csak "célja". Rombolni és fikázni. Kíváncsi vagyok, hogy az Index címlapra kerülésnek mik lehetnek a feltételei(ugyanezt kérdezném a Mandinertől is) Összesen négy bejegyzés, azoknál is csak ott vannak hozzászólások, ahol kikerült valahová. (Ld. most is)

3dom'f'speech 2012.06.24. 11:33:06

minő öröm, egy újabb sötét "blogger", aki visszasírja és visszavárja a gyurcsányi-libajnai-ciánoskuncze-dübörgőpannonpumakóka katasztrófa"kormányzást"

qwertzu 2012.06.24. 11:36:36

Na ez király módszer. Régen fogni kellett egy politikus beszédét, ha titkos volt akkor prezentálni a felvételt, néhány ügyes vágás, esetleg kreatív szövegértelmezés, szólni a haveroknak, hogy meglegyen egy alap felháborodás, aktivizálni pár haveri sajtómunkást, hogy jól megfuttassák az ügyet. Köteles beszéd, öszödi beszéd, "akinek nincs semmije az annyit is ér", stb... .
Most meg? Két napja azon csámcsog az index blogok fele, hogy ismeretlen személyt, egy ismeretlen állami szervezet ismeretlen vezetője telefonon megfenyegette. Ügyes. Nem lehet se cáfolni, se tagadni.

Bloggerkém: Tegyük fel, hogy igaz. Honnan tudod, hogy nem az előző kormány által kinevezett MNB vezetése fenyegette meg a Gépnarancsos csókát?

kvadrillio 2012.06.24. 11:42:49

"Orbán: Vége a bűnözők és a rendőrség összefonódásának
Szerinte ma már becsületesen dolgozó, magasan iskolázott embereket látnak a rendőrökben.

NEMTOM EZEAZ ORBÁN BELÁZASODOTT ??? FÉLREBESZÉL ?????

MÉGHOGY VÉGE AZ ÖSSZEFONÓDÁSNAK ?!!! EKKORA FONÓ MÉG A ZÉLETBEN NEM VOLT MAGYARORSZÁGON !

keptelen kepkeret 2012.06.24. 11:43:37

Annyira birom amikor valaki halalos biztonsaggal jelent ki valamit( jelen esetben ilyen az "Orban mar nem jon vissza"). Nekem egyenlore ugy tunik, h nem fog elmenni. Anno (Bekemenet elott) mindenhol azt olvastam, h egesz M.orszag utalja Bayer Zsoltot, valamiert annyira megsem utaljak ha ennyian felsorakoztak moge a Bekemeneten.

Szerintem a vagyakat es az elkepezeleseket naploba kene irni, nem pedig Index cimlapra.Nem birom a Fideszt, de sajnos van egy olyan felelmem, hogyha ok elmennek, akkor a Jobbik jon. Naluk pedig barki jobb, csak oket ne:-)

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2012.06.24. 11:49:39

Az indexostoba vérblogger faszkalaphülyülése.

Shopping 2012.06.24. 11:58:51

@keptelen kepkeret: Egyenlőre helyesen= egyelőre. Általános 6. osztály.
Vagy lehet hogy még csak ötödikes vagy?

Kandaláber 2012.06.24. 12:09:36

Az index.hu címlapjára eleve cenzurázott, megrendelt írások kerülnek fel "blog"-ként.

Ez is.

Az origo.hu-n szintén.

A főoldalon kiugróan magas számban jelenítik meg ezeket.

Látszatkritikák, amelyekkel más, fontosabb témákat el lehet tüntetni, álnaív, álbuta vélemények, amelyekre minél többen csapnak le, annál kevesebben írnak lényegi véleményeket.

Vannak fizetett hozzászólások, amelyekkel lehet terelni: ál-buta, primitív, durva, közerkölcsromboló, másságellenes, szélsőségesen reagáló megnyilvánulások.

Ezek íróit vajon miért nem szűrik? Mert rájuk hivatkozva lehet a blogolást zárt, ellenőrzött keretek között tartani.

És miért nem lehet a szerkesztőségi cikkeket (Belpolitika, magyar külpolitika, társadalomtudomány, tudomány, kultúra (Amelyekből egyre kevesebb van)) és egyre több, hasonló témájú blog-ot kommentelni? Mert a hatalom a más véleményt el kívánja zárni. Mert az index.hu cikkei nyelvtanilag, tartalmilag rendszeresen a béka feneke alatt vannak. Vannak tárgyi tévedések, újságírói egyoldalúságok, vélemények tényként kezelése, szűklátókörűségre alapozott "világ legjobbja, az év legnagyobbja" minősítések stb.. Amíg lehetett hozzászólni, gyorsan kiderült egy-két hozzászólásból. A Pulitzer díj-hoz kapcsolódó újságírás szakmai és etikai szintjének a közelében sincsenek.

Az origo.hu-n döntőrészt most már előre szűrik a hozzászólásokat. Nem a hozzászólót, az adott véleményt szűrik. Egyenként. Az a T-Mobil, amely, állítólag, igen nagy érdeksérelmet szenved el a kormány adópolitikája miatt.

A blog a vitatkozás vagy az informálás internetes formája. Az angol nyelvű wikipédia szerint. Nem több és nem kevesebb.

Ezek itt pankrációs mutatványok. És az út Kelet-Európa Svájcából a "Dél-Balkánra".

Végül egy kis ízelÍtő egy elmúlt másfél óra indexes “országos jelentőségű” kiemelt hírek címeiből: leszúrta, lőtt Moszkvában, visszaélt a génteszttel, tűz Moszkvában, Loeb nyert, Kozák ezüstérmes, amerikai anyahajók elhelyezkedése a jövőben, drogos hétköznapok az amerikai flottánál, Orbán: magasan iskolázott embereket látnak a rendőrökben, Eusebio korházban, Paraguayon nyomás, Portugália ellen még jobbak leszünk, Várjunk-e a tankolással, Kell nyári szünet az óvodákban, Van elég óvoda, csak nem jó helyen

MACISAJT 2012.06.24. 12:13:00

"Szerencsére ezt a két évet már féllábon is kibírják a normális emberek, mert tudják, hogy ezután Orbán már nem jöhet vissza. Kell ennél jobb motiváció?"

Tényleg nem kell jobb(mármint motiváció):D
Annál hogy még két évet(plusz akárhányat) lássuk ezeket a "normális elmebetegeket" féllábon álldogálni..:D

Amúgy igazuk van: Orbán tényleg nem jöhet már vissza.
Hiszen el sem megy...

Mérges 1234 2012.06.24. 12:26:43

Mégha bukna is a csőhülye viktor és antidemokratikus csőrhéje?

VAn jobb????

Nem igen van..... :(

EGy valüdi jobb közép pártra lenne szükség, akik nem libbantak, de nem is az oligarchák markában épitík a Fidesz ZRt.-t.

Fasz sem tudja mit lesz, de az MSZP és Fidesz mosatani formáját, meg még jó néhány hülkyét el kellene üldözni az országból...

Mérges 1234 2012.06.24. 12:29:25

@MACISAJT:

De azt mond már meg nekem, hogy mi a faszom jó, abban, amit a Fidesz csinál.

OK, odáig jó, hogy nem az MSZP van hatalmon, de a többi.

A KDNP-s hibbantak a hatalomban, Pintér elvtárs fő maffiózó, Simicska.

27%-os ÁFA. Tündérmese, stb....

Mondom én boldog vagyok, hogy az MSZP rombolása eltűnt, de ami most van még mindig egy kalap szar.

Te konkrértan minek örülsz????

MI lett itt jó?

Enrico72 2012.06.24. 12:30:19

Ennyire futotta a napi ajvék?
Ez igazán gyenge volt még tőletek is, de legalább az index címlap megvan.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.06.24. 12:30:56

Csak én nem értem a posztot..? Ki, mikor, hol, kit és hogyan fenyegetett meg?

Ennyire lemaradtam volna valamiről?

(Azon meg, hogy mik kerülnek ki az Index címlapra, én már úgy másfél éve nem csodálkozom)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.06.24. 12:34:03

@tiboru:

Javagyúgy, csak most kapcsolok, mire célzott a posztíró... De sajnos ettől még mindig nem lett jobb a poszt.

No_Fidesz_No_Problem 2012.06.24. 12:35:28

@tiboru:

Rászállt az Index a Gépnarancs portálra.

Először a Comment blogon cikizték, azóta meg minden nap kitesznek róla valami kamuposztot.

MACISAJT 2012.06.24. 12:42:02

@Mérges 1234: ("De azt mond már meg nekem, hogy mi a faszom jó, abban, amit a Fidesz csinál.")

Elmondom az elsőt:pl. az a jó, hogy naponta(többször) a "normális emberek" őrjöngve hisztiznek, itthon és külföldön, minden hullámhosszon.

No látod ez máris "priceless".
Megfizethetetlen.

Csetepaté márki 2012.06.24. 12:47:56

"Elképzelhető, hogy nem oktattuk őket elég ügyesen demokráciából"

Úgy van, úgy van! Még egy kis könnygáz meg gumilövedék még elfért volna...

dukeekud 2012.06.24. 12:49:54

"Szerencsére külföldről is látják, hogy a médiánk csak részben szabad. Sőt, már előre látták. Elképzelhető, hogy nem oktattuk őket elég ügyesen demokráciából."

Erdekes, mikor 2006-ban a Gyurcsany embereket oletett az elmebeteg rendoreivel, akkor az ilyen blogokban senki nem feltette a sajtoszabadsagot, meg a demokraciat.
Az utcan ezer szamra orjongo "rendor" bunozoktol, se az europia unio, se a hazai bal oldal nem feltette a demokraciat.
Ez nem kicsit kettos merce.

jet set 2012.06.24. 12:51:48

A sok hülye, aki az "Orbán, takarodj!" szlogen mögé felsorakozik, az mondja már meg, hogy ki jöjjön helyette? A bárki más, csak ő ne nem jó megoldás. Ugye senki sem akarja az mszp-s bagázst valaha is kormányközelben látni még az istenített Bajnaival megtámogatva sem? Ugye a faszjancsi nácikból álló jobbikot épeszű ember nem szeretné kormányközelben látni? A takonykeménységű lmp-ről ne is beszéljünk, ekkora 0 párt még sohasem volt a politikában (a kdnp-t ne számoljuk). A mai parlamentet 100%-ban kellene elküldeni a jó büdös francba, de erre utaló kezdeményezés sehol sincs, marad a sírás, hogy ez is szar meg az is szar. Meg jaj, de nincs demokrácia, meg szólásszabadság, meg szabad marihuána.

Mérges 1234 2012.06.24. 12:51:56

@MACISAJT:

Igen tartoittam tőle, hogy hibbant vagy, mert annak örülsz, hogy sokan fikázzák a fideszt.

Döggöljön me g a szomszéd tehene efektus.

Az, a jó, hogy nem azok a mocskos komcsik vannak hatalmon, neked meg ennyi elég is.

Mérges 1234 2012.06.24. 12:53:07

@dukeekud:

Emberekete öletett. Még egy gyülőlettől elborult elme.

A kettős mércében igazad van.

Csakhogy jó-e, amit a Fidesz csinál???

Mindfield 2012.06.24. 12:53:35

"Szerencsére ezt a két évet már féllábon is kibírják a normális emberek, mert tudják, hogy ezután Orbán már nem jöhet vissza."

Álmodik a nyomor! Kireszavazolhelyettük?

Mérges 1234 2012.06.24. 12:55:30

@jet set:

Végre egy józan hang.

Igazából a Fidesz által képviselt konzervatív vonal nem lenne annyira rossz, ha kivágnánk belőle a rothadó Simicskát, Pintért, Lázárt, Navracsiscsot, és még egy rakata hülyét, legfőképp MAtolcsy-t a fővezérrel, és valóban egy demoktartikus modern jobboldali párttá válna. Rablűs, lopás, zabrálás, és az uram bátyám rendszer újboli visszaépítése nélkül.

De nem biztos, hogy a Fideszből ezejútán maradna bármi is?

dr kíváncsivagyok 2012.06.24. 12:59:05

@Mindfield: "Álmodik a nyomor! Kireszavazolhelyettük? "

Bárkire,...baszki,...bárkire... ( A választásokra úgyis koalícióra lépnek a Jobbikkal....)

dr kíváncsivagyok 2012.06.24. 13:01:00

@Mérges 1234:
"Igazából a Fidesz által képviselt konzervatív vonal nem lenne annyira rossz, ha kivágnánk belőle a rothadó Simicskát, Pintért, Lázárt, Navracsiscsot, és még egy rakata hülyét, legfőképp MAtolcsy-t a fővezérrel, és valóban egy demoktartikus modern jobboldali párttá válna. Rablűs, lopás, zabrálás, és az uram bátyám rendszer újboli visszaépítése nélkül."
...meg Orbánt...., Sszijjártót , Lázárt ,stb. stb...

dennisthemenace 2012.06.24. 13:01:53

@MACISAJT: Pedig elmehetne.. Oda, ahonnét kibújt.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2012.06.24. 13:14:05

@Kandaláber:

Figyelj már!
Megkímélnél bennünket attól, hogy minden poszt alá ugyan azt nyomod?

venszivar 2012.06.24. 13:32:17

@Kandaláber: te húgyagyú ! 10-15 perc múlva összeül a családom ebédelni, de te akkora baromságokat írsz, hogy megkockáztatom a családi leszidást, de nyomok neked egyet !!!
HA szűrnék X,Y,Z hozzászólásait akkor is "zárt ellenőrzött keretek között", lennénk ! Tovább nem is olvastalak, kár az időért !!!
Persze most, én is egy "ál-buta " hozzászóló vagyok.
jó étvágyat...........

low service 2012.06.24. 13:39:45

de tényleg, mi a faszról szól ez a poszt?

Greg C. 2012.06.24. 14:23:22

@Csoresz: Nah, körülbelül ennyit a bloggerek fenyegetésről.

a templomi udvarnok 2012.06.24. 14:29:52

@low service: Egy szerencsétlen romkocsmás ex-liberális melankóliájáról, aki kék madarakról és "szabadságról" álmodozik, majd felébredve a 2010 előtti ál-demokrácia szekfűs szürkeségét sírja vissza. Ez az Index...

Anti Anyag (törölt) 2012.06.24. 14:32:15

Nem kedvencem mostanában a fidesz, de ballibsi pártokra tutira nem szavaznék.

Ja, nincs sajtószabadság és megfenyegették a bloggert, szavazz Gyurcsányékra, hogy végre demokrácia legyen.

Meg kellene érteni, hogy a balliberálisok a szélsőségre csúsztak, legfőképpen saját maguk miatt.

Mindfield 2012.06.24. 14:34:11

@MACISAJT: "a "normális emberek" őrjöngve hisztiznek, itthon és külföldön, minden hullámhosszon."

Ember, remélem ezt az élményt meg is tudod enni, és be is fogsz tudni fűteni vele, mert előbb-utóbb csak ez marad.

Pong 2012.06.24. 14:39:01

> implikál, hogy antinari blogon balanszált hírek mennek
> implikál, hogy van bármi alternativa

arcom mikor már régelhúztam: feelsgoodman.jog

2012.06.24. 15:13:52

de jó, hogy van ez a blog, már nagyon kellett ez a hang!

agyrém...

Munkáslevelező 2012.06.24. 15:15:40

Kávét, kávét. Ki tűnő irás. Hogy jelenhetett ez meg a Fideszes media terrorban?

Baluci 2012.06.24. 15:21:53

Én alapvetően jobbos vagyok, de ez az ámokfutás nekem se tetszik!... Viszont a másik csürhe pláne nem!... Egyre mérget lehet venni: minden idők legalacsonyabb részvétele lesz a következő választáson! Nálam sikerült elérni 22 év alatt, hogy hányingerem van az egésztől! Szavazzon itt akinek két anyja van...

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.06.24. 15:44:53

Miről is írt a Kedves Blogger? Ki fenyegett és kit? Mitől olyan jó ez a bejegyzés, hogy kikerül az Index címlapra? Ha valaki tudná .....

rókafogta 2012.06.24. 15:51:58

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Én csak annyit tennék hozzá elolvastad van véleményed és kész, persze olvasgattam már tőled azért neked végül is mindegy mit írnak te véleményed mindig ugyan ,és természetesen mindenki idióta- rajtad kívül.

rókafogta 2012.06.24. 15:56:43

@Mérges 1234: Igazad van! De itt sokan szeretik ha a bal lábuk szaros volt akkor a jobb lábat is hozzá kel kenni!

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2012.06.24. 16:12:11

Orbán már nem jöhet vissza.. húúú dehogynem...

Lesz helyette Jobbik -Fidesz -KDNP kolaíció... meg Morvai Krisztina Miniszterelnök...

Dörmögő_Dömötör · http://montewehro.blog.hu/ 2012.06.24. 16:24:14

@rókafogta: Ebben a címlapra került szarban nincsen semmi konkrétum. Vágod?

rókafogta 2012.06.24. 16:32:13

@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Vágom ,nem is hiszem ,hogy az volt a célja-ettől még elolvastad .

sutyerák 2012.06.24. 16:47:42

a lényeg,hogy nem bűnözőket véd már a jog.-böffentette a világba orbán.
-a másik lényeg,hogy sosem hazudott.
-a harmadik meg az,hogy akkor járok közelebb a valósághoz,ha az ellenkezőjét hiszem,mint amit amit mond ez a ......

orgoványi erdőjáró 2012.06.24. 17:08:14

Mi ez a fostalicska blog megint? Ki fenyeget kit? Lehet ajvékolni, aztán 2 év múlva jön a Jobbik balfarkak, aztán TÉNYLEG megtanuljátok, hogy milyaz az, amikor valóban be kell fognotok a pofátokat!
Vissza fogjátok még sírni a Viktort, de akkor már késő lesz....

Wagem 2012.06.24. 17:24:34

Blogger..ritka nagy barom vagy.
Báár itt az Indexen ez nem újdonság.
Csak reménykedjetek Bajnaiban,Meseháziban,vagy a csótányban.
Ez a ti alternatívátok,meg az ostobaság.
Esély van az ismételt 2 harmadra.
Kenjétek az ostoba bloggjaitokat.
Mi másként gondoljuk.
Mehetettek panaszra a megalázott Clintonnéhoz,vagy az EU-ba.
Köpünk rátok.

dukeekud 2012.06.24. 17:31:07

A post szerintem sem szol semmirol, csak a szokasos ballibsi sikoltozas.
"Jaj nincs sajtoszabadsag, jaj fasizmus van, jaj nacizmus van"

Persze annyira nincs sajtoszabadsag, hogy a baloldali media honapokig szabadon tamadhata a legocsmanyabb, aljasabb, kitervelt hazugsagokkal a koztarsagai elnok hivatalat. Es ebben az allitolagos kegyetlen diktaturaban, sikerult a botranyt odaig fokozniuk, hogy vegul tisztesegbol lemondott a koztarsasagi elnok.

No_Fidesz_No_Problem 2012.06.24. 17:52:31

@dukeekud:

"Persze annyira nincs sajtoszabadsag, hogy a baloldali media honapokig szabadon tamadhata a legocsmanyabb, aljasabb, kitervelt hazugsagokkal a koztarsagai elnok hivatalat. "

*

Bazmeg, te melyik alternatív valóságban élsz?

Plagibáról nem kitalációkat írtak, hanem tényekkel alátámasztott igazságot.

Nem véletlen, hogy az öreg nem perel, és még az élete végéig neki járó állami rezidenciáról is lemondott.

No_Fidesz_No_Problem 2012.06.24. 17:54:57

@orgoványi erdőjáró:

"Mi ez a fostalicska blog megint? Ki fenyeget kit? Lehet ajvékolni, aztán 2 év múlva jön a Jobbik balfarkak"

*

Mizu, kicsim, az "elmútnyócév" ráolvasás már nem hat?

Most jön a riogatás a Jobbikkal?

Wagem 2012.06.24. 17:56:53

@No_Fidesz_No_Problem:
Perel vazze.
Perli az egyetemet.
Olvass..

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2012.06.24. 18:19:32

Orbán már nem jöhet vissza? Te tényleg ilyen hülye vagy? Ha anyám módosíthatná a választási törvény, ő is miniszterelnök maradna. Nem mellékesen alternatíva sincs.

columbia 2012.06.24. 18:29:48

Ezeknek az ajvékolás lételemeük.Akár hatalmon vannak, akár nem. De egyedül egy szigeten se jó.Nincs kitől félni.Persze Orbántól ott is lehet. Sőt kell! Tehát "félni félni, félni" (nagy tanítójuk után szabadon) mindig, mindenkor, mindenhol. Félek, tehát vagyok.

Guillaume sous guillotine 2012.06.24. 19:26:10

Mszp. kilőve Lmp. vicc kategória Jobbik. Isten ments hogy Novák Előd meg Szegedi Csanád kormány közelébe kerüljön.

radikalisviccek 2012.06.24. 19:29:05

Még egy megélhetési rettegő az indexes majomketrecben. Kiváló.
Nem, nem akar elhallgattatni senki - bárki, aki megtenné, hidd el, nem politikai érdekből tenné, egyszerűen csak borzasztó unalmas és meghaladott a sipákolásod, és mindenkinek jobb lenne, ha csendben nyüszögnél, ha már értelmesebbet nem tudsz összehozni. Tótavé is ekkora faszkalap, mint te, csak ő legalább csak fele ennyire ostoba, és megtanult mellé írni...

agyameldobom42 2012.06.24. 19:35:01

Miert ne lennenek elegen?
A TV nem mondja be az ilyet, a tobbseg arra szavaz akit ott sztarolnak, a sokat emlegetett ketfeju borjut pl siman elnokke valasztanak.

Dream_walker 2012.06.24. 19:44:53

@GluGluGlu:
"Fehér törpe, útban a fekete lyuk felé. Ez fizika. Elkerülhetetlen."

by tropic thunder

Sírköves Slomó 2012.06.24. 20:01:50

Ez a poszt miaf*szról szól?

HiphopStar 2012.06.24. 20:20:42

álmodó zsidó nyomor

eßemfaßom meg áll 2012.06.24. 21:02:26

Engem gyíkká változtatott a Fidesz

Lev Menachem 2012.06.24. 21:05:01

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

egyetértek, ez a poszt vér primitív

persze ez is inkább az indexet minősíti

559 2012.06.24. 21:24:44

Kedves Posztoló!

Tudod az a baj az egésszel, hogy már a Gyurcsány kormánnyal is így voltam, hogy azt a kis időt már fél lábbal is ki fogjuk bírni. De semmi haszna egy kormánynak sem.

Csakhogy így mi lesz velünk állampolgárokkal, választókkal és persze az Országgal...???

Környezettudatos 2012.06.24. 21:39:39

Senki nem fenyegetett senkit! Ha igen, akkor ez a blog is bűnrészes, ha nem fedi fel a fenyegető kilétét. ...de az a gyanúm, hogy csak egy faszkalap a blogger.

2012.06.24. 21:49:11

"Szerencsére ezt a két évet már féllábon is kibírják a normális emberek, mert tudják, hogy ezután Orbán már nem jöhet vissza. Kell ennél jobb motiváció?"

Nyugi, valaha az mszp-re is azt mondták hogy ezeknek már nem terem babér, mameg azt látom, hogy egyre több idióta fordul vissza. A magyar memória 4 évre van hitelesítve, aztán felejt, és csak a szépre emlékezik. Idióta buta hülyíthető gerinctelen megosztható prolinemzet vagyunk akit többszázor is át lehet baszni ugyanazzal a mesével. Úgyhogy ne aggódj, 2014-ben MSZP vagy azzal kompatibilis DK stb. 2018-ban ismét a 70 -éves átlagéletkorral bíró fiatal demokraták lesznek porondon.

apt-get install (törölt) 2012.06.25. 10:40:25

Szegény pószter, a nácikok már a spejzában vannak! :D

3dom'f'speech 2012.06.25. 17:48:44

@No_Fidesz_No_Problem: perel, te patkány, csak a ballib hazudozó-klubban ezt elfelejtették a fejedbe táplálni

3dom'f'speech 2012.06.25. 17:53:19

egyébként, nektek, balliberrált férgeknek, könnyű, mert csak néhány apróságra kell odafigyelnetek: 1. rágalomhadjárattal és csalással választásokat nyerni (1947, 2002, 2006) 2. utána jó sokat lopni és eladósítani mind az országot, mind pedig a lakosságot (ld. államadósság és devizahitelek), abból, amit a polgári kormányok építettek - utánatok az özönvíz
süti beállítások módosítása