Azt állítja Demján Sándor, hogy Magyarországon nincs unortodox gazdaságpolitika, valamint azt, hogy az ország nem független, hanem kiszolgáltatott a kötvényeseinek.

Ezzel szemben a narancstény az, hogy a Matolcsy miniszter úr neve által fémjelzett gazdaságpolitikánk példátlan siker Európában. Tanúskodik erről a munkavállalói oldalról a baby-boom, munkaadói oldalról pedig a csődjelentések számának rekordalacsonysága, az államháztartási hiány tíz éve nem látott mélysége. Magyarország ma olyan állapotban van, hogy nem kell megszorításokat eszközölnie. Javaslom Demján úrnak, hogy járjon nyitott szemmel az országban és ne féljen meglátni ezt az újkori tündérmesét. Rengeteg ember fogott ezért össze, kérem, hogy tekintse ezt sikernek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszlogika.blog.hu/api/trackback/id/tr54679630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása