Air Crash Investigation

2012.07.30. 18:24

Egy képzeletbeli országban lezajlott képzeletbeli polgárháború utáni elemzés végső megállapítása:

"Tehát a ~3,5 millió halálos áldozattal járó mészárlás kiváltó oka visszavezethető az emberi hibafaktorra. A szabályozások kialakításánál nem ismerték fel a hiányosságok lehetséges következményeit. Alapvető számítási hibák tragikus események sorozatát indították el. A nem megfelelő erősségű fékek és ellensúlyok, illetve a többi biztonsági rendszer alultervezése (tulajdonképpeni kiiktatása) volt a kezdőpont, ahonnan a folyamat visszafordíthatatlanná vált. A kurzuscserék utáni túlhatalommal való tudatos visszaélés, majd a hamarosan elinduló etnikai tisztogatások és a polgárháború már törvényszerűen következett be, a kérdés csupán az időpontra korlátozódott.

Javasoljuk, illetve az EP-ben indítványozzuk a jövőbeli alaptörvények és törvények kialakításának egységesítését az attól való eltérés lehetőségének kizárásával, valamint a jelenleg érvényben lévő alaptörvények, törvények felülvizsgálatát, és ha szükséges, módosítását." 

Az esetlegesen felmerülő hasonlóságok csupán a véletlen művei.

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszlogika.blog.hu/api/trackback/id/tr324687201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása